Pec SUBITTO COTTO 100 je pravděpodobně největší pecí na trhu, kterou je možné přenášet v rukách, bez nutnosti mechanizace. Pec na libovolné místo přenese šest osob pomocí šesti držadel. Špičkové pečící vlastnosti a snadná přenositelnost z pece SUBITTO COTTO 100 dělá ideální řešení pro nejrůznější události, recepce, zahradní restaurace a podobně. Přenosnou pec nejvíce ocení ti, kteří chtějí hotový výrobek a nechtějí se zabývat sestavováním a izolací pece. Pec se dodává již sestavená a po jednoduché... Celý popis
Koupit za 99 628 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Pec SUBITTO COTTO 100 je pravděpodobně největší pecí na trhu, kterou je možné přenášet v rukách, bez nutnosti mechanizace. Pec na libovolné místo přenese šest osob pomocí šesti držadel.
Špičkové pečící vlastnosti a snadná přenositelnost z pece SUBITTO COTTO 100 dělá ideální řešení pro nejrůznější události, recepce, zahradní restaurace a podobně.
Přenosnou pec nejvíce ocení ti, kteří chtějí hotový výrobek a nechtějí se zabývat sestavováním a izolací pece. Pec se dodává již sestavená a po jednoduché instalaci ocelového stojanu je připravena k prvnímu zapálení ohně. V peci značky ZIO CIRO připravíte nejen autentickou italskou pizzu, ale i vynikající nevysušené pečené maso, zeleninu, steaky a v neposlední řadě úžasné křehké pečivo. V peci vytápěné dřevem upečete vše, co běžná kuchyňská trouba neumí. Díky teplotám dosahujícím přes 400 °C budete mít hotovou pizzu do 60 až 90 sekund. Naopak pomalý pokles teplot po vyhasnutí ohně je ideální pro nejrůznější druhy pečiva. Porovnejte tyto vlastnosti s podobnými výrobky:
pec je již sestavena a připravena k použití
odolná povětrnostním podmínkám
možnost pec přenášet/převážet
odjímatelné úchyty pro přenášení
teploměr na dvířkách
dvířka uzavírají pec až za komínovým otvorem, takže pec nechladne při pečení chleba přes komín
balné a doprava v ceně
certifikováno dle EN 1860-1 a 1935/2004/ES
ze 100% vyrobeno v Itálii
Dodávka zahrnuje:
sestavenou pec
komín
ocelová dvířka
ocelový stojan
Přijeďte si k nám vyzkoušet, jak peče SUBITO COTTO. Po předchozí dohodě pro vás roztopíme pec a můžete si vyzkoušet upéct svou pizzu. Jak peče SUBITO COTTO můžete také vidět na našich Facebookových stránkách.
Dostupnost: obvykle 3 týdny
Parametry:
Průměr pečící plochy:
95 cm
Vnější rozměry bez stojanu a komínu:
117x127,9x66,1 cm(šířka x hloubka x výška)
Váha:
300 kg
Materiály klenby:
speciální žáruvzdorný beton (z komerčních pecí)
Materiály dna pece:
speciální žáruvzdorný beton (z komerčních pecí)
Orientační spotřeba dřeva:
cca 10 kg za hodinu (pečení pizzy)
Kapacita:
4-5 pizz o průměru 30 cm
Špičkové pečící vlastnosti a snadná přenositelnost z pece SUBITTO COTTO 100 dělá ideální řešení pro nejrůznější události, recepce, zahradní restaurace a podobně.
Přenosnou pec nejvíce ocení ti, kteří chtějí hotový výrobek a nechtějí se zabývat sestavováním a izolací pece. Pec se dodává již sestavená a po jednoduché instalaci ocelového stojanu je připravena k prvnímu zapálení ohně. V peci značky ZIO CIRO připravíte nejen autentickou italskou pizzu, ale i vynikající nevysušené pečené maso, zeleninu, steaky a v neposlední řadě úžasné křehké pečivo. V peci vytápěné dřevem upečete vše, co běžná kuchyňská trouba neumí. Díky teplotám dosahujícím přes 400 °C budete mít hotovou pizzu do 60 až 90 sekund. Naopak pomalý pokles teplot po vyhasnutí ohně je ideální pro nejrůznější druhy pečiva. Porovnejte tyto vlastnosti s podobnými výrobky:
pec je již sestavena a připravena k použití
odolná povětrnostním podmínkám
možnost pec přenášet/převážet
odjímatelné úchyty pro přenášení
teploměr na dvířkách
dvířka uzavírají pec až za komínovým otvorem, takže pec nechladne při pečení chleba přes komín
balné a doprava v ceně
certifikováno dle EN 1860-1 a 1935/2004/ES
ze 100% vyrobeno v Itálii
Dodávka zahrnuje:
sestavenou pec
komín
ocelová dvířka
ocelový stojan
Přijeďte si k nám vyzkoušet, jak peče SUBITO COTTO. Po předchozí dohodě pro vás roztopíme pec a můžete si vyzkoušet upéct svou pizzu. Jak peče SUBITO COTTO můžete také vidět na našich Facebookových stránkách.
Dostupnost: obvykle 3 týdny
Parametry:
Průměr pečící plochy:
95 cm
Vnější rozměry bez stojanu a komínu:
117x127,9x66,1 cm(šířka x hloubka x výška)
Váha:
300 kg
Materiály klenby:
speciální žáruvzdorný beton (z komerčních pecí)
Materiály dna pece:
speciální žáruvzdorný beton (z komerčních pecí)
Orientační spotřeba dřeva:
cca 10 kg za hodinu (pečení pizzy)
Kapacita:
4-5 pizz o průměru 30 cm
Parametry
Výrobce | Zio Ciro |
Typ | venkovní |
Teploměr | ano |