Samsung GT-S5230 Star

Samsung GT-S5230 Star zobrazit galerii
hodnocení produktu (183)
     

Cena produktu Samsung GT-S5230 Star není známa.

 

Popis produktu Samsung GT-S5230 Star: Moderní Samsung S5230 Star je dotykovým mobilním telefonem, který si může dovolit každý. Moderní technologie nemusí vždy stát závratné částky a důkazem je právě tento telefon. Ale nemusíte se bát,... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi

Video z webové kamery ze dne 29. května 2015 14:11 (UTC) - YouTube

abc123
29.05.2015 - 16:28:37

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

RECENZE

KUBA
24.04.2015 - 18:59:53
  • 500MB paměť je dostačující.
  • Baterie vydrží min.2dny
 
  • nemá Wifi
  • jack na sluchátka

Na telefonu mě štve že nemá Wifi připojeni.Jinak jsem spokojen.

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (0)

Recenze

Anonym2301
30.03.2015 - 02:17:01
  • Telefon mám kolem roku a jsem s ním spokojen. Kvalita fotek je určená na používání fotoaparátu. Baterie vidrží v norm. používání více jak 7 dní. Apikací je do telefonu dost. Na svou cenu je to dobrý telefon.
 
  • Nemá jack na sluchátka.

Telefon doporučuji když někdo chce dá se sehnat i wifi verze což je Samsung GT-S5230W

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

samsung gt-s5230

E
17.12.2014 - 19:08:14
  • Hudba,stahování her atd...,dá se tam dát pametova karta,je tam internet,zvyknete si
 
  • nic

je to nejlepší mobil na světě který sem kdy měla

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (0)

:

Jan
31.08.2014 - 19:25:47
  • výdrž baterie
  • dobrá slyšitelnost hovoru
 
  • kryt baterie

Tento telefon mám 6 let a baterie vydrží týden nabytá při normálním užívání (hovory,sms). Nemohl jsem si na něj stěžovat.

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

Marketka21
22.06.2014 - 17:11:28
  • vydrz baterie, nizka hmotnost, kvalitni fotoaparat, dobra cena
 
  • chybi blesk, wifi
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (1)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

Tomáš Brhel
22.06.2014 - 17:05:47
  • Telefon byl jako darek pro pritelkyni (na rychlo trochu). Ted bych asi volil variantu telefonu ktery ma WIFI (tudíž bych si připlatil neco malo navic). Kvalita fotografii take nic moc.
 
  • chybějicí WIFI, nekvalitni fotografie
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)
Komentáře:
anonym: Je i verze s5230WIFI

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Vašek Hrůza
22.06.2014 - 17:04:19
  • Jednoduché ovládání a dlouhá výdrž baterie při běžném provozu
 
  • Dotykový displej (odporový) občas sice potvrdí vibrační odezvou volbu, ale zadanou volbu neprovede. Je třeba volbu opakovat.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (1)
Komentáře:
Hafikyhaf: Tak si z nej sundejte folii a pujde to hned ;)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

Veronika
22.06.2014 - 16:58:16
  • Myslím, že cena odpovídá kvalitě. Snadné ovládání, krásné fotky, dlouhá výdrž baterie,
 
  • Zatím jsem žádné proti nenašla!
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Ivana
02.06.2014 - 18:35:59
  • Jednoduchá manipulace, hezký vzhled a praktičnost.
 
  • Nic.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (1)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

Kotloš
02.06.2014 - 18:34:30
  • Splňuje přesně to co jsem od něj očekával. V téro cenové kategorii nejlepší telefon.
 
  • Strohý návod k použití. Není v něm vysvětleno sposta věcí které telefon umí.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Pavel
02.06.2014 - 18:34:07
  • Výrobek užívám jen krátkou dobu, takže jej nemohu zatím plně zhodnotit. Zatím jsem s ním velmi spokojen, hlavně ve vztahu k jeho relativně nízké pořizovací ceně cca 2600,- Kč -přijde mi tak velmi dobrý poměr cena/výkon. Za jeho přednost považuji hlavně dotykový displej, jeho ovládání, různé možnosti nastavení telefonu a využívání celé řady funkcí, které se přizpůsobilo mým požadavkům. Ani psaní SMS na tomto dotykovém displeji, není takový problém, jako jsem se obával. Jeho bohatou výbavu funkcí ani úplně nevyužiji.
 
  • Nevhodně umístěné uzamykatelné tlačítko, které se dá samovolně spustit při klasickém uchopení přístoje z boku, fotoaparát nemá blesk, nemá Wi-fi ani 3,5 mm vstup Jack.
  • Na systém zobrazení widget v levé straně telefonu a jejich používání si budu muset trochu zvyknout. Jako v případě všech telefonů obdobné konstrukce je třeba dávat pozor na poškrábání displeje a jeho pád na tvrdou podlahu.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (7)

Samsung GT-S5230 Star Touch Screen Mobile Phone - Reviews

Petr
30.05.2014 - 16:34:04
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)
Komentáře:
Martin: To je taková trochu zmatená recenze...

Nekupovat

mirek
11.05.2014 - 14:42:00
  • Bez dlouhodobého používání vydrží i výc než tyden
  • Fotoaparátová spoušť
 
  • Nemá wi-fi
  • Nemá blesk
  • Někdy nereaguje
  • Nemá normální jack na sluchatka
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Luboš
03.05.2014 - 18:31:15
  • Telefon jsem koupil manželce protože mám jeho černé původní provedení a jsem s ním velmi spokojen. Za tu cenu má snad vše co běžný uživatel potřebuje. S5230 je můj už pátý mobil a vybral jsem si dobře.
 
  • Nevím
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (2)

bezny uzivatel

anonym
21.04.2014 - 18:55:03
  • Mobil mam skoro rok, samozrejme ma par chyb, stim clovek musí pocitat, co je v dnesnim svete dokonale,, jsem snim spokojena.
 
  • Nemá Wi-Fi, android, na fotaku blesk.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (1)

Samsung

Elena
27.02.2014 - 17:34:23
  • Můžu s ním házet o zem a stejně se nerozbije.
 
  • Tenhle mobil mám 3 roky a nejradši bych ho Samsungu vrazila do zpět do ruky. (slušně řečeno) NEUKUPOVAT!
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (2)
Komentáře:
samsung: mate pravdu

SAMSUNG GT-S5230

Sabina Horáková
29.01.2014 - 13:40:46
  • Vejde se do kapsy
 
  • Nemá wifi ani skoro žádné hry.Nedoporučuji ho.Už bych si ho nikdy nekoupila.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (2)
Komentáře:
Majka: Je to v pořadí 5tý můj mobil, ale takový křáp, že to ani nejde popsat. Třeba - ukládám úkol na rok 2016 a objeví se mi - že tam již něco je, na 100% vím, že není. Při SMS přeskakuje displej - při hledání v kontaktech lítá jak zběsilý atd. atd.. 3x byl v zár. opravě a naposledy mi jej vrátili s tím, že je naprosto v pořádku. No není-momentálně vybírám jiný a tento vyhazuji. Škoda peněz - NEKUPOVAT !!!!!!!!!!
smokingheads: java hry a java aplikace typu jar se instalují následovně: v pc se z internetu stáhne požadovaná hra, kte hře se vytvoří textový dokument, který pojmenujete jako je název hry. textový dokument otevřete, napíšete přesný název hry.jar a dáte uložit jako a do názvu připíšete .html vznikly nyní máte 3 soubory.. -hru, html příkaz, a textový dokument.. do telefonu potřebujete pouze hru jar a html příkaz.. příkaz si v telefonu otevřete a do řádku kde je normálně internetová adresa je na konci html. ten přepište na .jar a dejte přejít. niní jaoby stahujete bez toho aniž by telefon vlezl na net, přijemnou zábavu.
Martin: Tento mobil je velmi dobrý!!!

Jsem spokojen

Martin
27.11.2013 - 16:35:07
  • Dobrá ovladatelnost
  • Spolehlivý po celou dobu užívání
  • I s originálními sluchátky pěkný zvuk
 
  • Paměťovka se nedá vytáhnout bez toho, abych nevyndal baterii
  • Pokud přiřadíte song z paměťovky ke kontaktu uloží se do telefonu - to pak jich moc neuložíte, protože pak ještě budík atd. a paměť telefonu plná.

Mám ho 5. rokem a jsem naprosto spokojen. Nesetkal jsem se se sekáním či špatným ovládáním. Nechápu, jak někdo může dát do mínusu "chybí Wi-fi" vždyť kolik taky stojí/stál.Ano zadní kryt se rychle poškrábe i přední rámeček, ale displej mám bez jediného škrábance - ochranná fólie to jistí. Mínus vidím v tom, že pokud chci hudbu mít jako vyzvánění, musí se uložit z paměťovky na telefon. Mimochodem mám v něm 8GB a šlape vše bez problému a bez sekání. Četl jsem, že někomu nefungovalo přehrávání z paměťovky z hudebního přehrávače, mě fungovalo bez problému. Já mohu jen doporučit

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (0)
Komentáře:
Martin: Ještě jsem zapomněl na výdrž baterie - ani jednou jsem ji neměnil a stále vydrží několik dní.

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

Julie Mlčochová
23.09.2013 - 17:27:34
  • Jsem naprosto spokojená. Doporučila bych ho dalším zákaznkům. Návod na instalaci je srozumitelný, takže lechce pochopitelný.
 
  • Když si nahraju na paměťovou kartu písničky, tak pak musím zkopírovat do složky v telefonu, a pak si je mohu poslechnout ve sluchátkách. Jinou cestou mi to nešlo.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (1)
Komentáře:
qq: tak to si pekne blba

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

Mazlík
23.09.2013 - 17:27:30
  • nádherný desing, veliký displej, jednoduché ovládání
 
  • zatím jsem nic neobjevil
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

lucka
23.09.2013 - 17:27:20
  • Telefon je velmi jednoduchý na ovládání a má přehledné funkce,takže vždy najdu co momentálně potřebuji.
  • Je pěkný,lehoučký a jsem s ním 100% spokojená.
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (1)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

Sláva
23.09.2013 - 17:27:18
  • Výdrž baterie, uzamykání mobilu, design, tenký profil.
 
  • Iniciace oblíbených čísel (lepší řešení má např. Sony-Ericsson), komplikovanější přijetí hovoru při uzamčeném mobilu.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (2)

Recenze Samsung S5230 Star - mobilní telefon

www.nej-recenze.cz
23.09.2013 - 17:25:36
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (12)   Ne (8)
Komentáře:
Honza: Fakt dobra recenze
david: jkl

:C

:C
11.09.2013 - 19:56:01
  • nic
 
  • Tenhle mobil je hrůza když kliknu na něco často to musím zopakoat protože se to neprovede, oddělává se zadní kryt, seká se, tento mobil výrazně nedoporučuju

Hrůza

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (2)
Komentáře:
smokingheads: Ten telefon se seká pokud má zapranou paměťovou kartu, a displäj by vyřešila kalibrace.
Šárka0023: jo seká se a blbě se ovládá
Dana: Jo dělá mi to přesně to samé :( taky nedoporučuju

prosím pomoc

anonym
26.02.2013 - 18:57:23
  • je spoleklivý a dobře se používá
 
  • nevím přes co si stáhnout písničky a jak?
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (3)
Komentáře:
jirka: čauec,písničky si stáhni přes program e-tube catcher. je zdarma a jednoduše se ovládá.Stačí když si na youtube najdeš svoji oblíbenou písničku a otevřeš ten program.Poté zvolíš z nabídky že chceš mp3 a zkopíruješ URL kód z youtube.Dáš stáhnout a Mp3 je na světě :)

Jde do samsung Gt S5230 star stáhnout Pou????

Klára
18.01.2013 - 21:28:48
  • Vše je v pořádku.........
 
  • ......Jen nevím jestli se dá do tohoto mobilu stáhnout hra pou prosím poraďte mi někdo,předem děkuji za odpověď.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (3)
Komentáře:
Pepa: Nemá Android nepodporovatele
KN: nejde stahovat hry tedy me to nešlo
Papa: Nedá, nemá to Androit

Odeslané zprávy

Mirek
31.10.2012 - 21:51:46
  • Úžasný hlavně pro ty co nechtěj operační systém
 
  • snad jen ty zprávy - proto prosím o pomoc

Prosím pomoc. Po odeslání zprávy příjemci zpráva zmizí není nikde uložená.Podle toho, že odeslaná by měla být v odeslaných - stav mi hlásí 0 a po otevření odeslané složka prázdná. Víte někdo jak nastavit SMS, aby zpráva zůstala v odeslaných než se rozhodnu jí odstranit? Stačí cesta jak se k tomuto nastavení dostat. Díky Mirek

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

prosím

pavel
23.09.2012 - 17:33:39
  • nevim si rady
 
  • nic

potřeboval bych vědět co mam udelat abi mi mohli kamarádi posíla písničky vždycky jim to ukáže že to je chybný dík za odpověd

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (2)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

KLÁRA BENEŠOVÁ
23.08.2012 - 12:16:46
  • Telefon jsem koupila pro mého syna,který je zpokojen hlavně s tím,že je telefon přehledný.
 
  • nemá námytek
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Zdenka
23.08.2012 - 12:16:45
  • Tento telefon byl pro dceru a ta je s ním velmi spokojena
 
  • nemám co vytknout.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Věra
28.06.2012 - 16:21:59
  • Vybral a koupil si ho můj 11 letej syn . Je s ním nesmírně spokojenej.
 
  • Další investice do paměťový karty. Telefon má tolik funkcí, že stávající paměťovka nestačí.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

Věra
25.06.2012 - 12:54:50
  • Vybrala a koupila si ho 10 letá dcera za ušetřené peníze. Je s ním nadmíru spokojená. Nízká cena dostupná i dětem. Velké množství funkcí.
 
  • Dotykový telefon mi nevyhovuje. Až přestanou vyrábět klávesnicové asi se zblázním.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (1)   Ne (1)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Bažant
21.06.2012 - 13:11:58
  • Zatím spokojenost
 
  • V obchodě mi nedokázali nabídnout jednoduchý obal na tento výrobek
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Demel / gurmet
20.06.2012 - 17:03:18
  • se vzhledem, grafikou a hlavně funkcemi, jednoduchostí a přehledností
 
  • žádné nedostatky jsem nenašel
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Lammi
20.06.2012 - 17:03:18
  • Manželka byla naprosto spokojená, byl to skvělý vánoční dárek.
  • Nevadilo jí, že telefon nemá WIFI.
 
  • Nic jsem nenašel
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

dipling
20.06.2012 - 17:03:18
  • Pro nenáročného zákazníka ok.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Marcela
20.06.2012 - 17:03:18
  • S telefonem je dcera velice spokojená. Splnil její požadavky. Jen je škoda, že na displeji není stejný motiv jako je vyobrazeno na obrázku.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

jarda
20.06.2012 - 17:03:18
  • Maximální spokojenost s tímto telefonem.Pro moje potřeby (rok narození 1944) naprosto vyhovující.Vzhledem k tomu,že jsem už předtím měl tento telefon (utopil jsem ho) nic jiného jsem ani nehledal.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Sue
20.06.2012 - 17:03:18
  • Je přehledný a celkem dobře ovladatelný,jediné chyby jsou: není to black/GOLD ,ale black/ BRONZ! Druhá chyba,je že u budíku nejde nastavit vlastní melodie.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Adam
20.06.2012 - 17:03:18
  • Vzhledově dokonalý, funkce vynikající, za tu cenu bezkonkurenční ;-)
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Dušan Kunčický
20.06.2012 - 17:03:18
  • *****
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

...
20.06.2012 - 17:03:18
  • jediný co bych změnil na něm je že bych přidal WiFi, lepší fotoaparát a možnost jednoduchého přidání her a aplikací..=) jinak vše super..=)
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Markéta
20.06.2012 - 17:03:18
  • Hezký design,dobré funkce,přehlednost
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Roman Patočka
20.06.2012 - 17:03:18
  • Slušně vybavený telefon za rozumnou cenu
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Anna Brejchová
20.06.2012 - 17:03:17
  • Má pěkný vzhled a skvěle upravené menu.
 
  • Malá paměť v telefonu, ale díky paměťové kartě je to v pořádku.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Jan Ppaepž
20.06.2012 - 17:03:16
  • ovladani i pro starší
 
  • chybí nahradní vyměnitelna folie na displej, nebo pouzdro
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (4)
Komentáře:
Hafikyhaf: Folie slouzi pouze jako ochrana pri preprave a baleni do krabic jeste ve vyrobe aby nevnikla na displeji staticka elektrina ktera by popripade mohla poskodit dotykovy displej nebo nekterou z casti uvnitr Kryty na telefon staci z klasicke bavlny nebo kozene pouzdro bohuzel se tato vec nepocita jako prislusenstvi telefonu jinak by bylo jedno pouzdro pridano v cene s telefonem (nejspis ke kazdemu telefonu na svete)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Natali11
20.06.2012 - 17:03:16
  • Spokojenost, kvalita odpovida ceně.
 
  • Bylo to velké zklamání, že skutečný design telefonu vůbec neodpovídá fotografii v nabídce, ta ozdobná kresba byla hlavním důvodem ke koupi, byl by to velmi originální kousek. Pociťuji to jako klamání spotřebitele!
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Misha
20.06.2012 - 17:03:16
  • Celkově jsem s tímto výrobkem spokojena.
 
  • Vadí mi jen jedna věc, a to, že není možné nainstalovat nové Java aplikace, což bych u telefonu, jež tyto aplikace podporuje, očekávala.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

bobo
20.06.2012 - 17:03:16
  • dobra cena
 
  • vše vyhovuje
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Dagmar Hejtmánková
20.06.2012 - 17:03:15
  • Na tomto výrobku se mi líbí obzvlášť fotoaparát,který krásně fotí...
 
  • Rychle poškrábaný zadní kryt a malý zoom u fotoaparátu/videokamery
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (1)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

radek
20.06.2012 - 17:03:15
  • syn je z něj nadšen, zatím funguje super
 
  • není co vytknout-zatím
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Mirek
20.06.2012 - 17:03:15
  • Vyborny displej,dobre foti a toci videa=je to celkove velmi dobry telefon
 
  • Naprosto katastrofalni je bocni vysuvna lista=jen se dotknete displeje a uz z boku vyleza a tezko se z displeje odsouva tak aby tam neco z ni neviselo na displeji a to se staci dotknout jen pouzdrem o displej.Tohle je opravdu VELMI SPATNE RESENO:Jinak prima mobil.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 black/gold - hodnocení zákazníků

Princ
20.06.2012 - 17:03:12
  • Jako telefón, ale hlavně zdroj zábavy pro vnuka
 
  • Chybí Wi-Fi
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

pavepe
30.12.2011 - 09:07:00
  • Design
 
  • Při přepnutí z kamery na fotoaparát telefon vytuhnul tak, že bylo nutné vytáhnout baterii. Snad to byla jen souhra náhod.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

Alena
20.12.2011 - 19:42:00
  • Zatím nevím, je to dárek. Ale podle doporučení, myslím, že bude plně vyhovovat.
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

hana
19.12.2011 - 13:12:00
  • Mám ho asi 14 dní a je skvělej.Za málo peněz pěkná hračička,ale nevíme ještě jak dlouho vydrží ).
 
  • Nic.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Vašek Hrůza
02.12.2011 - 14:54:00
  • Dobrý telefon s dotykovým displejem za nízkou cenu.
  • Elegantní vzhled.
  • Jednoduché ovládání.
  • Velký a dobře čitelný displej.
  • Dlouhá výdrž baterie
 
  • Občas telefon sice vibrační odezvou potvrdí volbu na dotykovém displeji, ale příkaz neprovede. Je třeba volbu opakovat.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (9)   Ne (2)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Romi
01.12.2011 - 10:04:00
  • Vzhled, jas , focení.
 
  • Špatně se ovládá , ne vždy funguje dotyk na poprvé, což zdržuje.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (3)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

LUPINALU
01.12.2011 - 08:16:00
  • BYL TO DÁREK,MÁM V ČERNÉM A JE TO OK
 
  • NIC
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (2)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

martina1
29.11.2011 - 08:50:00
  • telefon zakoupen pro dceru, maximální spokojenost, dobrá cena
 
  • není mi znám žádný nedostatek
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (3)   Ne (2)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

Zvonár Luděk
27.11.2011 - 19:26:00
  • OK
 
  • OK
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (5)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Vazka
24.10.2011 - 15:56:00
  • Je výborný, koupila jsem ho své 7mi leté holčičce, měla velkou radost.
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (13)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Martina B.
23.10.2011 - 12:27:00
  • design,ovládání
 
  • ovládání budíku je nějaké divné...
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (10)   Ne (6)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

B.
24.09.2011 - 19:00:00
  • Vypadá hezky. Telefon teď používá 12 letá dcera. Zdá se, že je spokojená. Ve škole s ním není cituji: "...za úplného losera...", takže odhaduji, že pro mladšího školáka je dostatečný.
 
  • Chtěla jsem vyzkoušet "dotykový" telefon. Nic pro mě, zlatá klávesnice.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

slunecnice
21.09.2011 - 09:06:00
  • S telefonem jsem velice spokojená. Byla jsem odrazovaná od dotykového telefonu, ale zvyknout si na něj nebyl žádný problém. Je vše srozumitelné a přehledné. Prostě mám z něj radost.
 
  • zatím jsem na nic nepřišla
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (9)   Ne (5)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

Johnny B
15.09.2011 - 13:50:00
  • Mobil je velice pěkný, design super. Co se týče funkcí, dotekový displej je přesný, i když někdy až moc citlivý na nepatrný dotek, zatím se mi nepodařilo , jak to u některých dotykáčů bývá vymačkat při hovoru uchem něcjaké menu, takže také výborně.ovládaání intuitivní, manželka se ho velmi rychle naučila používat :-). Hovor je čistý, výborně slyšitelný a to oboustranně.
  • Poměr výkon(či výbava) vs cena je perfektní.
  • Nezbývá než vřele doporučit, a poděkovat také za skvělé služby Datart
 
  • Jak jsem již uvedl, dotekový displej je někdy příliš moc citlivý, ale jinak bezproblémový telefon
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (5)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

anitram
12.09.2011 - 17:47:00
  • přehledný, hezký, variabilní, cena splňuje parametry
 
  • po 3 dnech lehce odřený zadní kryt, to jsem moc opatrná
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (9)   Ne (7)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

petakmin
11.09.2011 - 14:48:00
  • Zatím jsem spokojená, doposud jsem nenašla závadu:D
 
  • vše je v pořádku
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

Mirinju
27.08.2011 - 20:06:00
  • vzhled a ovládání telefonu
 
  • odlupující se folie a následné poškrábání dotykové plochy
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (7)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

monooosek
25.08.2011 - 21:30:00
  • mobil mám jen chvíli, ale zatím jsem se vším spokojená, psani zpráv mi ze začátku dělalo problém, ale už to zvládám levou zadní, nejdříve jsem si říkala wifi nepotřebuju,ale začínám zjišťovat že by se docela hodila. Barvička krásná, vypadá velmi elegantně. Chválím widgety díky nim nemusím nic složitě hledat
 
  • občas musím víckrát kliknout na ikonu než telefon zareaguje
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (6)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Renata
23.08.2011 - 13:56:00
  • je naprosto perfektní,skvělé provedení,přehledný displej.skvělě se drží a ovládá
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (7)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

houha
23.08.2011 - 08:07:00
  • dizain, fotoaparát
 
  • nevím
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (9)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Pája
20.07.2011 - 09:20:00
  • Zatím jsem maximálně spokojená.
 
  • Jediným nedostatkem je pomalu reagující dytykový displej,po zmáčknutí vibruje,ale většinou nereaguje hned napoprvé a je potřeba ho zmáčknout několikrát
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (11)   Ne (6)

‪SAMSUNG gt s-5230 "star"‬‏

Martin
13.07.2011 - 13:21:06

Domácí video recenze...

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Sluníčko
13.07.2011 - 10:39:00
  • Mobil mám krátce ale je výborný, lehké ovládání.
 
  • Nic jsem zatím nenašla.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (5)

Samsung GT S 5230

Anonym
11.07.2011 - 16:31:53
  • cena
 
  • chybí vstup pro klasická sluchátka
  • chybí wifi
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (0)
Komentáře:
Petr P.: Jaké máte zkušenosti?
Tom: ...funkcí ten mobil nemá zas tak moc, ale je to kvalita za hubičku :)

‪Video Review Samsung GT S5230 Star‬‏

Martin Höger
11.07.2011 - 16:18:33

Video Review Samsung GT S5230 by batista70 http://www.cellularmagazine.it/samsung-s5230.htm Thanks to : www.duebevolution.it

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Jaroslav
08.07.2011 - 06:32:00
  • Zajímavý "meziprodukt" mezi chytrými a "hloupými" telefony. Dává od téměř všeho něco, takže hodnotím jako povedený výrobek pro středně náročného uživatele.
 
  • Zcela nevyhovující - nekompletní manuál, pozor na nechtěné spuštění internetu a následné překvapení z účtu.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (11)   Ne (5)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

karolína
29.06.2011 - 09:03:00
  • dobrá ovladatelnost, velký displej,fotoaparát - mám ho jen krátce, takže jsem ještě nevyužila všechny funkce...
 
  • zatím jsem neobjevila žádné minus
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (4)

krasav

adela
14.06.2011 - 18:28:26

tento mobil je fakt pecka

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Ivana
12.06.2011 - 13:07:00
  • Celý telefon je výborný.
 
  • Zatím jsem na nic nepřišla.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (9)   Ne (6)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

janisska
06.06.2011 - 08:11:00
  • mobil je krásné růžové barvy pro dívky. Je zde skvělý dotykový displej, velká klávesnice a plno možností psát SMS. V mobilu se nachází dotykové hry a plno vyzváněcích melodií. Mobil je elegantní, hodí se ke všemu.
 
  • -
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (6)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

BOB
23.05.2011 - 11:32:00
  • S telefonem jsem velmi spokojen.
 
  • Žádný problém
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (6)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

ppsnek
23.05.2011 - 06:06:00
  • Za skvělou cenu dobrá kvalita s velkým množstvím funkcí.
 
  • Zatím jsem nic nezjistila.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (5)   Ne (3)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Jenda
20.05.2011 - 18:37:00
  • Prostě úžasný mobil spousta funkcí a navíc jedinečný design, které ostatní drahé mobily nemají !!!
 
  • Nemám výhrady
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (8)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

tomik
20.05.2011 - 14:56:00
  • za ty peníze dobrá volba
 
  • nevím
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (6)

něco

Wawes Wolf
04.05.2011 - 10:13:40

Je pravda že je k tomuhle mobilu i teleskopické ukazovátko?

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (0)
Komentáře:
Tom: To byla jen akce u jednoho z e-shopů, ale už nevím, kde to bylo...

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

Zdenek
06.04.2011 - 21:48:00
  • Vyrobek zcela odpovida mym predstavam. Koupil jsem jiz druhy kus.
 
  • Software pro pripojeni k New PC Studio je pro bezneho uzivatele neprilis prehledny. Mozna by pomohl podrobnejsi popis. Pripojeni vyzaduje dodrzeni urciteho postupu, jinak se telefon nepripoji
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (9)   Ne (6)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Daniela
27.03.2011 - 12:55:00
  • Celkově mi moc vyhovuje a poprvé mám telefon, který se mi líbí i designově.
 
  • dotykový displej u tel. seznamu se musí někdy zmáčknout na několikrát a někdy zase naopak když roluju v seznamu, tak vytáčí číslo, aniž bych chtěla. Jinde problém s dotykovým displejem nemám.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (10)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Procházka
27.03.2011 - 11:44:00
  • Výrobek používám krátkou dobu, takže jej nemohu hodnotit v plné šíři. Zatím jsem s ním velmi spokojen.Najvíce oceňuji dotykový displej, který umožňuje snadné, intuitivní ovládání a také velmi dobrý fotoaparát. Má velkou řadu funkcí, z nichž však budu využívat jen část.
 
  • Vadí mi snadno spustitelné zamykací tlačítko, které se spouští při uchopení přístroje zboku. Mělo by být na méně frekventovaném místě.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (8)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Jájík
06.03.2011 - 07:57:00
  • Jsem spokojená, dobrý telefon za dobrou cenu. Není co dodat.
 
  • nic :)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (16)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

jana
03.03.2011 - 14:50:00
  • Snadné ovládání, mnoho funkcí, hezký design.
 
  • Zatím jsem žádnou vadu nezjistila.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (5)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Veronika
23.02.2011 - 07:28:00
  • Telefon je lehký, jednoduše se ovládá a hlavně za rozumnou cenu
 
  • Občas mám problém s odemknutím telefonu.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (11)   Ne (9)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

majka
30.01.2011 - 17:58:00
  • Naprostá spokojenost, nízká cena, krásný design, perfektní ovládání.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (15)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

pavka32
25.01.2011 - 18:53:00
  • Velká spokojenost, vše funguje jak má, 15letá dcera je maximálně spokojená.
 
  • Zatím jsme nic neobjevily
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (13)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

capik
24.01.2011 - 08:59:00
  • Doposud krátký čas na kvalitní odpověď, ale do této doby bezporuchový, příjemné ovládání a slušná grafika.
 
  • bez komentáře
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (7)   Ne (4)

stahovani do mobilu

Petr
18.01.2011 - 10:28:25

Dorý den potreboval bych najít nejakou stranku kde bych si mohl stahnout videa zvuky... do mobilu. Jestli nejakou znate tak prosim napiste dekuji

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)
Komentáře:
adelka: dobry den i vam jen znam stranku jm- enem www.mp3stahuj.cz
kuba: www.mp3s.nadruhou.cz

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

kiki
14.01.2011 - 07:19:00
  • krásně vypadá, dobře se ovládá
 
  • nic
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (9)   Ne (6)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Kubala
12.01.2011 - 20:52:00
  • Je dobrý ve všem co potřebuji
 
  • V kapse se neustále zamyká
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (10)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

romana
12.01.2011 - 18:35:00
  • s velkým množtvím funkcí
 
  • pomalá reakce na příjem hovorů
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (10)   Ne (8)

SAMSUNG S5230 Star Garnet Red - hodnocení zákazníků

Monika
12.01.2011 - 11:01:00
  • Jsem naprosto spokojená, menu je trochu složité, ale to se časem naučím :)
 
  • Někdy musím víckrát kliknout, než se ikonka doopravdy otevře :)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (3)

?

re
05.01.2011 - 14:26:01

http://www.megaobchod.cz/telefony-gps/samsung-s5230.html ... zde 1600 ale megaobchod cenu nejspis nezdilel

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (1)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Mirdas Fialas
11.12.2010 - 06:36:00
  • JE dobrý v ovladatelnosti,přehledu aj..Nemá žádnou chybu
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (12)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Dáša
06.12.2010 - 14:48:00
  • nemůžu hodnotit mám ho pro syna pod stromeček
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (4)   Ne (12)

trojtapety

terka dohnalova
28.11.2010 - 16:00:45

prosim poradte nejaku stranku s trojtapetama.dekuju

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Jana a Honza
21.11.2010 - 17:37:00
  • Docela postrádáme dotykové pero, jinak není co vytknout.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

Lenica
24.10.2010 - 16:01:00
  • Příjemné ovládání, přehledný. Displej a rozlišení pěkné, ve třídě kterou zastupuje vyhovující. Pro nenáročné.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (29)   Ne (6)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

Stáňa
23.10.2010 - 19:47:00
  • Dotykový displej je skvělý. Ovládání telefonu je logické. Jsem s ním spokojená.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (8)   Ne (6)

SAMSUNG S5230 White - hodnocení zákazníků

Lenka
16.10.2010 - 16:10:00
  • S mobilem jsem naprosto spokojená, má pěkný design, dotykový dispej splnil veškerá očekávání, i když jsem z něj měla trochu strach. Doufám, že vydrží i po záruce.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (16)   Ne (12)

SAMSUNG S5230 Soft Pink - hodnocení zákazníků

l
11.10.2010 - 17:19:00
  • vše O.K:
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (15)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

dasak
04.10.2010 - 18:57:00
  • S výrobkem jsem moc spokojená.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (6)   Ne (4)

SAMSUNG S5230 Black - hodnocení zákazníků

evkov75
13.09.2010 - 20:15:00
  • Za tuhle cenu naprosto fajn !
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (10)   Ne (4)

s5230

Mára
31.08.2010 - 19:23:21

zdravim potreboval bych zjistit jaky program potrebuju aby sem mohl prehravat videa na internetu napr. na youtube.cz. piste prosim na e-mail mareksvobodak@seznam.cz. dekuji predem za pomoc

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (5)

nákup mobilu přes net u fa TKU INVEST

Marcela Hejnová
17.12.2009 - 12:30:14

přes internet,jsem si v tomto obchodě objednala,pro svého syna k vánocům nový mobil.Přišel,ale o celých 180,- kč dražší,než tato firma na svých vebovkách inzeruje!Jedná se o mobil zn.SAMSUNG GT-S 5230 STAR.po tel.mi bylo sděleno,že telefony,mají od jiného dodavatele a proto je dražší!Ale i nadále teneto tel.nabízejí levnější,tak jak jsem ho chtěla já.Takře vážení pozor na nákup u této firmy!

Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (2)   Ne (0)
Komentáře:
HLEDEJCENY.cz: Dobrý den TKU Invest jsme vyřadili z naši databázi. Děkuji za upozornění. Tým HLEDEJCENY.cz
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;